top of page

Tidsbokning:


08 752 95 55

070 433 14 45

Välkommen till Sju Små Hundar hundfrisör!

Boka tid

Det bästa sättet att få en tid som passar dig, är att alltid boka upp åtminstone en-två tider framåt i samband med dina besök. Väntetiderna kan ibland vara långa. Vet du med dig att din hund brukar klippas t.ex. sex gånger gånger om året, är det klokt att boka några klipptider framåt eller året ut i åtta veckors intervall.

Om du missat att boka en ny tid vid ditt besök, eller om du är en ny kund, går det alltid bra att sms:a eller ringa 070 4331445, eller ringa 08 752 95 55 för att boka tid.

Tala gärna in ett meddelande om jag inte svarar: har jag en hund på bordet ägnar jag mig uteslutande åt den, men ringer tillbaka/sms:ar dig mellan kunder. Jag har tyvärr ingen möjlighet att ta emot bokningar via sociala medier eller e-post.

Stor eller liten hund

Jag tar emot små upp till mellanstora hundar. Trimmet är inte dimensionerat för storvuxna eller tunga raser.

En eller flera hundar

Jag arbetar i en trygg och avslappnad miljö med en hund åt gången, som får all uppmärksamhet. Det blir inga möten med främmande hundar och ingen tid utan uppsikt. Om du har flera hundar i samma familj, är de självklart välkomna samtidigt. De får då vara tillsammans hela tiden. Jag har inga burar, och din hund hämtas innan nästa hund kommer. Det är därför viktigt att du respekterar de överenskomna tiderna.

Vad ingår

Vid all klippning ingår bad och fön, för att möjliggöra en jämn klippning. Men självklart uppskattas det att du lämnar in din hund ren, och fri från avföring under svansen! Kloklipp ingår alltid vid klipp och trim, bad och puts.

Du kan självklart också boka tid för endast kloklipp.

Vad förväntas

Din hund ska vara genomkammad och tovfri innan besöket. Vid tovad päls tillkommer extra avgift.

Ibland kommer hundens välbefinnande och ägarens målbild i konflikt med varandra. I de fall hunden är mycket tovig ser jag till hundens bästa, och då finns ingen annan råd än befria hunden från från sin lagret av filtad päls, raka av allt och börja om på nytt.

Glöm inte att din hund ska vara ordentligt rastad innan den kommer till frisören.

Om du får förhinder så meddela detta senast dagen innan. Tack på förhand!

bottom of page