070 433 14 45    Skansvägen 1   136 70 Vendelsö    08 752 95 55  

SJU SMÅ HUNDAR

Hundfrisör       08 752 95 55        Skansvägen 1,  136 70 Vendelsö        

Välkommen!

På våren är det hög belastning, så vill du få en klipptid före sommaren är det hög tid att boka nu. Ett tips är att boka nästa tid innan du går.

Väntetiderna ökar mot sommaren, så boka ditt besök i god tid. Det bästa är om du bokar en eller två klipptider framåt medan du hämtar din hund; då får du med allra största säkerhet den tid som passar bäst.


Viktigt inför ditt besök

Hunden ska vara genomkammad och tovfri när den lämnas in. Vid tovutredning debiteras extra avgift. 

Glöm inte att din hund ska vara nyrastad innan den kommer till frisören.
Om du får förhinder så meddela detta så snart som möjligt. Tack på förhand!Klippning och pris

Badning ingår alltid för att garantera en jämnare klippning. Självklart uppskattas det att du lämnar in din hund ren, och fri från avföring under svansen!
Hundar är väldigt individuella i pälskvalitet och temperament, vilket gör att arbetsteknik och tidsåtgång varierar. Det är också stor skillnad på hur mycket arbete det blir beroende på hundens storlek, tjocklek på pälsen och hur ofta och regelbundet hunden går till frisören. Det kan skilja mycket i hur lång tid en klippning eller trimning tar, även om det är samma ras. Det gör att ett fast pris är svårt att sätta. Som exempel kostar en normal klippning av en liten hund utan tovutredning runt 850-1000 kr. 


Trimning 

Med trimning menas att plocka pälsen för hand på strävhåriga raser, tex jack russell och dvärgschnauzer. 
En hund  som ska trimmas, ska inte badas på två-tre veckor innan trimning. Detta för att hårstråna blir mjuka och svåra att rycka om man badat för nära trimning.